Contact UvA Student Careers Centre

Wat bieden wij je?

De loopbaanadviseurs van het UvA Student Careers Centre denken graag met je mee bij je oriëntatie- en keuzevragen. Je kunt bij ons terecht voor informatie, advies, workshops, evenementen, een actueel aanbod van stages en banen en een individueel gesprek met één van de loopbaanadviseurs.

De onderwerpen waarvoor je terecht kunt zijn:

Locatie

Het UvA Student Careers Centre is gevestigd op de Roeterseilandcampus.

Locatie REC-B/C

 • Roeterseiland, gebouw B/C
  1e verdieping: C1.01
  Nieuwe Achtergracht 166
  1018 WV Amsterdam

Route naar REC-B/C

 1. Ga naar de ingang van REC-B/C en daarna naar links
 2. Aan het einde van de gang zie je de wachtruimte van REC C1.01.
 3. Je kan plaatsnemen in de wachtruimte; je wordt daar opgehaald.

Workshops en voorlichting

Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan workshops, trainingen en voorlichtingsbijeenkomsten op het gebied van studiekeuze, masterkeuze, carrière en solliciteren.

Carrière-evenementen

Workshops, trends op de arbeidsmarkt, inspirerende sprekers, CV-feedback, contact met werkgevers, een professionele LinkedInfoto laten maken en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van solliciteren: je vindt het allemaal op de UvA carrière-evenementen. Het UvA Student Careers Centre organiseert twee grote evenementen voor Bachelor- en Masterstudenten van alle studierichtingen:

 • UvA CareerDay biedt je de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op het gebied van solliciteren, werken en de arbeidsmarkt. Workshops, individuele CV- en LinkedInchecks en carrièrecoaching scherpen je carrièreoriëntatie aan en vergroten je kans op een succesvolle sollicitatie.
 • International Talent Event Amsterdam biedt carrièreworkshops en brengt internationale UvA-studenten in contact met werkgevers die op zoek zijn naar internationaal talent. 

Telefonisch contact met een loopbaanadviseur  

Heb je een vraag, wil je een afspraak maken voor een individueel gesprek of wil je meer weten over de inhoud van de workshops en trainingen, bel dan rechtstreeks met een loopbaanadviseur tijdens het telefonisch spreekuur.

We zijn iedere dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 10.00 uur bereikbaar via +31 (0)20 525 1401.

Individueel gesprek

 • Eerste gesprek / intake: 15 tot 30 minuten
 • Mogelijkheid tot vervolggesprek
 • Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur
 • Voor bachelor- en masterstudenten van alle UvA-opleidingen

Maak een afspraak

Boek zelf een afspraak in via de agenda hieronder. Klik op het pijltje naast Afspraaksoort om het onderwerp van het gesprek aan te geven. 

 

Als er geen mogelijkheden zijn qua tijdstip of dag, laat het ons weten.

Mogelijke gespreksonderwerpen

Alle vragen die te maken hebben met je studiekeuze, eventuele studietwijfels, motivatie, de inrichting van je studie, masterkeuze en je oriëntatie op de arbeidsmarkt kunnen onderwerp van gesprek zijn*. Concreet kun je hierbij denken aan:

 • CV-check
 • Sollicitatiegesprek oefenen
 • Haal meer uit LinkedIn
 • Masterkeuze
 • Stoppen of doorgaan met studeren
 • Ondernemerschap
 • Oriëntatie op een andere studie
 • Oriëntatie op de arbeidsmarkt
 • Inzicht in je kwaliteiten, interesses en motivatie

Met elk ander onderwerp op het gebied van studie en carrière kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Blijk je bij ons niet aan het juiste adres te zijn, dan verwijzen we je graag door naar een andere afdeling of organisatie, binnen of buiten de UvA.

Opleidingsspecifieke vragen?

Voor opleidingsspecifieke vragen over je studie, zoals de toelating tot vakken, de samenstelling van je keuzeruimte en de voorwaarden voor bijvoorbeeld het volgen van een minor, kun je terecht bij de studieadviseur van je opleiding.

E-mail

Ben je niet in de gelegenheid om te bellen of langs te komen? Stel dan je vraag via e-mail: studentcareerscentre@uva.nl.

Afgestudeerd? 

Het UvA Student Careers Centre biedt ook begeleiding bij het vinden van werk aan afgestudeerden, tot één jaar na afstuderen.

Nationale feestdagen

De UvA is gesloten op nationale feestdagen. Voor een overzicht, volg de link hier onder.

Gepubliceerd door  Studenten Services

19 september 2017