Executive programme Bootcamp Growth Hacking & Digitale Marketing Communicatie

Het programma van deze bootcamp is gezamenlijk ontwikkeld door The Talent Institute, gelieerd aan Startupbootcamp en de Amsterdam Advanced Graduate School van de UvA.Bootcamp Growth Hacking

Fotograaf: AAGS

Leer zelf de Skills, Tools & Mindset die startups helpen exponentieel te groeien

Hoe bedrijven groeien en communiceren met hun klanten is de afgelopen jaren volledig veranderd. Dit is onder andere veroorzaakt door de groei van online, de snelle technologische ontwikkelingen en de vele nieuwe manieren en kanalen om je klant te benaderen. Vooral startups blijken in staat om van deze verandering optimaal te profiteren en daarmee exponentieel sneller te groeien dan bestaande bedrijven. Deze nieuwe vorm van groei/marketing wordt in de startup wereld ook wel growth hacking genoemd.

Dit is de reden dat de UvA in samenwerking met The Talent Institute een Bootcamp heeft ontwikkeld die de deelnemer de (Digitale) Skills, Tools & Mindset leert van growth hacking & digitale marketing(communicatie) in deze dynamische tijd.

De bootcamp bestaat uit 3 modules waarbij de deelnemer de skills, tools & mindset leert om zelf ook zijn of haar bedrijf exponentieel te laten groeien. We behandelen in de verschillende modules o.a. het framework van growth hacking/digitale marketing, het proces van snelle datagedreven experimenten en de verschillende tools die beschikbaar zijn.

We beloven je een bootcamp vol nieuwe inzichten, methodieken en tools die je direct kan toepassen.


Type
Contractonderwijs
Vorm
Kortlopend
Toelatingseisen
Vooropleiding nodig
Voertaal
Nederlands
Start
Januari

Gepubliceerd door  Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen